Drømmehug af Mathias Jensen

Kategorier

Mathias Jensen scorede for U/20 landsholdet og er klar til at jagte en sejr over Lyngby.

Foto: Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland og Brøndby gentog 1-1 resultatet fra Superligakampen, da de to klubber i dag mødtes i Brøndby i Reserveholdsturneringen.

Udover resultatet var der også en del andre lighedstegn i reservernes møde. FC Nordsjælland kom nemlig også her foran 1-0 på et drømmehug fra distancen. Det var Mathias Jensen, der ikke ville stå tilbage for Godsways træffer. Med kun et par minutter til pausen smækkede Mathias Jensen kuglen afsted med sådan en kraft, at Brøndby-keeperen knapt nåede at løfte armene, før bolden susede ind under overliggeren.

Det var kulmination på en 1. halvleg med masser af godt spil og et par gode chancer til begge hold. Emiliano Marcondes blev spillet fri af Adnan Mohammad, men Brøndbys målmand reddede flot, og Tobias Mikkelsen fik i fri position ikke bolden helt under kontrol, da han blev spillet perfekt i dybden af Mathias Jensen.

I stedet var Brøndby tæt på scoring to gange, men Alex Runarsson i FCN-målet fik flot pareret. og i 1. halvlegs allersidste sekunder kom så en dramatisk situation, der gav FCN alle kort på hånden til 2. halvleg. Emiliano Marcondes gik lidt hårdt til store Rodolph Austin, der reagerede med et regulært overfald af Emiliano. Klart og korrekt rødt kort til Austin samt gult til Emiliano i den situation.

Desværre brugte FCN slet ikke overtallet fornuftigt efter pausen, hvor spillet blev presset for hurtigt frem med enkeltmandspæstationer i den ekstra plads. Det gav da målchancer, men ikke så oplagte, at FCN fik lukket kampen, og så gik det akkurat som i Superligakampen dagen før. Efter et flot gennemspillet angreb udlignede Christian “Greko” Jakobsen i det 71. minut, og selv om FCN satte pres på mod slutningen, manglede der overblik til at sætte en afgørende træffer ind.

Assistenttræner Søren Krogh var heller ikke tilfreds med indsatsen efter pausen:

– Jeg synes, vi spiller en rigtig fin 1. halvleg, hvor vi får presspillet til at fungere, og der er gode bevægelser hele vejen rundt på holdet. Men 2. halvleg var under standard, og vi udnyttede slet ikke, at vi var i overtal.

– Der var så mange muligheder i den 2. halvleg 11 mod 10, men vi drev bolden for meget frem ved at løbe med den i stedet for at spille, og vi lavede for mange tekniske fejl. Det var skuffende, konstaterer Søren Krogh.

Matchfachts af kamp i Reserveholdsturneringen:

Brøndby-FCN 1-1 (0-1)
Mål: 43. minut 0-1 Mathias Jensen. 71. minut 1-1 Christian “Greko” Jokobsen.

FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:

Alex Runarsson

Enoch Adu (80 Victor Lorentsen)
Viktor Tranberg
Andreas Skovgaard
Benjamin Lund

Mathias Jensen (70 Jacob Johansson)
Christian “TK” Køhler
Divine Naah (46 Mathias Rasmussen)

Adnan Mohammad
Emiliano Marcondes
Tobias Mikkelsen (70 Martin Frese)

Reservemålmand Peter Vindahl Jensen blev ikke brugt.