Billetinfo: FC Nordsjælland-Brøndby IF

Kategorier

Andreas Maxsø er klar til at tage fat i FCN-forsvaret når Brøndby kommer på besøg.

Foto: Boesenfoto.dk

FC Nordsjællands næste hjemmekamp er mod Brøndby IF søndag den 16. oktober kl.16.00, og det er kampe hvor der ofte er stor efterspørgsel på billetterne. Derfor er det en god ide at købe billet i god tid. Det kan du gøre HER.

Stadion åbner halvanden time før kickoff, dvs. kl.14.30. FC Nordsjælland vil udover det sædvanlige udebaneafsnit også stille et familieafsnit til rådighed for Brøndbys tilskuere.

FCN gør som altid opmærksom på, at har du købt billetter til tribune A, D eller FCN-afsnit på C-tribunen, er det ikke tilladt at bære udeholdets farver eller logo. Har du købt billetter til udeholdets afsnit (stemning- og/eller evt. familieafsnit), er det ikke tilladt at bære hjemmeholdets farver eller logo. 
Tilhængere af udeholdet har kun adgang til udeholdets afsnit.
 Brud på ovenstående kan medføre bortvisning fra stadion. Billetkøb vil ikke blive godtgjort. Har du karantæne vil billetter ligeledes ikke blive godtgjort. Alle gæster bedes medbringe ID med billede som kan bekræfte alder.

Se billet information her: billetinfoplakat-fcn-bif-oktober

Billetpriser:
Priser for Alka Superliga-kampe i Right to Dream Park ved online køb eller i FCN shoppen (indtil billethusene åbner før kampene):

Voksen: Fra kr. 125,- til kr. 150,-
Børn/Unge: (8-17 år): Fra kr. 50,- til kr. 75,-
* Priserne varierer afhængig af, hvilket afsnit du ønsker at sidde i.

Priser for køb af billetter i billethusene ved stadion:
Voksne: Fra kr. 145,- til kr. 170,-
Børn/Unge (8-17år): Fra kr. 70,- til kr. 95,-

Køb billet HER.