Værd at vide før aftenens kamp mod AGF

Kategorier

Marcus Ingvartsen har scoret tre mål for FCN i Superligaen og tre mål for Danmarks U/21 landshold i dette efterår.

Foto: Boesenfoto.dk

Her er lidt statistiske vinkler på FC Nordsjællands kamp  i aften kl. 19.00 i Århus mod AGF.  Kampen vises på TV3 Sport1

Vidste du at…

….FCN og AGF har mødt hinanden 33 gange i Superligaen, og samlet set har FCN 17 sejre, 7 kampe er endt uafgjort og 9 gange har AGF vundet. 19 af kampene er spillet i Århus, og her har FCN 9 sejre, mens 4 kampe er endt uafgjort og 6 med sejr til AGF.

…det seneste møde mellem FCN og AGF var i Right to Dream Park den 22. maj og blev en målrig affære. Først bragte Joshua John, Andreas Maxsø og Marcus Ingvartsen FCN foran med 3-0, men på en fantastisk slutspurt fik AGF udlignet til 3-3 ved Morten Duncan Rasmussen i tillægstidens sidste sekunder.

…Marcus Ingvartsen er i sprudlende målhumør i øjeblikket. Udover de 3 mål, han har scoret for FCN i Superligaen i denne sæson, kommer Marcus Ingvartsen også retur med 3 scoringer i bagagen fra U/21 landsholdets to sejre, der sikrede billet til EM-slutrunden.

…FC Nordsjællands nyindkøbte kroat Karlo Bartolec allerede kan få debut for FCN i aften mod AGF. Karlo Bartolec spillede med på Kroatiens U/21 landshold og havde første træningsdag i FCN i fredags.

…dagens dommer, 35-årige Anders Poulsen, er i gang med sin kun 6. sæson som Alka Superliga dommer. Han har dømt 5 af FC Nordsjællands sidste 12 kampe mod netop AGF. I denne sæson har han kun dømt én af FC Nordsjællands kampe, nemlig hjemmekampen mod FCM i 2. spillerunde.

…AGF har haft lige så stor udskiftning i spillerstaben i 2016 som FCN. AGF har sagt farvel til 14 spillere og hentet 12 nye spillere ind i år.