Værd at vide før kampen mod SønderjyskE

Kategorier

Marcus Ingvartsen har scoret i hver af de to seneste Superlugakampe og desuden tre mål for Danmarks U/21 landshold i de seneste tre uger.

Foto: Boesenfoto.dk

Her er lidt statistiske vinkler på FC Nordsjællands kamp  i morgen søndag kl. 12.00 mod SønderjyskE i Right to Dream Park.

Vidste du at…

….FCN og SønderjyskE har mødt hinanden 27 gange i Superligaen, og samlet set er FCN bedst med 12 sejre, mens SønderjyskE har vundet 10 gange, og 5 kampe er endt uafgjort. 16 af kampene er spillet i Right to Dream Park, og her har FCN vundet de 7, mens 4 er endt uafgjort og 5 med sejr til sønderjyderne.

…det er FCN, der har revanche til gode, idet SønderjyskE vandt alle tre kampe mod tigrene i sidste sæson.

…kampens dommer, 34-årige Dennis Mogensen, er i gang med sin 4. sæson som Alka Superliga dommer. Det er første gang i denne sæson, at han dømmer en kamp med FCN.

…SønderjyskE, forkortelse for Sønderjysk Elite, er i gang med sin 9. sæson i træk i Superligaen, og at klubben i sidste sæson fik sit historisk bedste resultat med sølvmedaljer. I denne sæson er sønderjyderne dog fortsat uden en sejr.

…Ramón Rodrígues spillede sin sidste af 30 kampe som FCN-spiller i 1-0 sejren over Lyngby 26. august. Nu er han skiftet til SønderjyskE, hvor han fik debut i sidste runde og i dag altså kan stå som modstander for FCN på sin tidligere hjemmebane.

…FCN har seks U/21 landsholdsspillere i truppen. Det er Andreas Maxsø, Pascal Gregor og Marcus Ingvartsen på Danmarks U/21 landshold, der har sikret billet til EM-slutrunden. Målmand Alex Runarsson spiller for Island, Stanislav Lobotka for Slovakiet og nyindkøbte Karlo Bartolec er U/21 landsholdsspiller i Kroatien.

…Marcus Ingvartsen har scoret fem mål i sine fire sidste kampe. I Superligaen har han scoret mod Lyngby og AGF, mens han scorede tre mål for Danmark i de to U/21 landskampe.

…Right to Dream Park har fået nyt kunstgræstæppe siden sidste hjemmekamp. Det slidte underlag fra 2012 er skrællet af, og en helt ny bane med indbydende grønt look står klar til kampen mod SønderjyskE.