Værd at vide før kampen i Silkeborg

Kategorier

Indy Groothuizen har holdt rent bur i sine to kampe i Superligaen.

Foto: Boesenfoto.dk

Her er lidt statistiske vinkler på FC Nordsjællands udekamp  i aften kl. 20.15 mod Silkeborg i Mascot Park.

Vidste du at…

….FCN og Silkeborg har mødt hinanden 27 gange i Superligaen, og samlet set har FCN 15 sejre, 5 kampe er endt uafgjort og 7 gange har Silkeborg vundet. 12 af kampene er spillet i Silkeborg, og her har det været helt lige med 4 sejre til hver klub og 4 uafgjorte kampe.

…Silkeborg ikke har slået FCN siden 7. november 2010. Silkeborg var en smuttur nede i 1. division i sidste sæson, så seneste møde i Silkeborg daterer sig tilbage til marts 2015, hvor kampen endte uafgjort 2-2.

…Silkeborg efter en skidt sæsonstart er kommet stærkt i de seneste fire kampe, hvor det er blevet til to sejre på hjemmebane og to uafgjorte kampe ude. Silkeborg har således hentet 8 af sine 10 point i de seneste fire kampe og scoret 8 af klubbens 12 sæsonmål i de kampe. Sidst vandt Silkeborg 5-3 over AaB hjemme i Mascot Park.

…kampens dommer, 43-årige Lars Christoffersen, er i gang med sin 12. sæson som Alka Superliga dommer og dømmer FCN for første gang i denne sæson.

…Marcus Ingvartsen med sine to træffere mod Esbjerg nu har scoret seks mål i denne sæson og ligger på en delt andenplads på Superligaens topscorerliste.

…den hollandske målmand Indy Groothuizen endnu ikke er passeret i Superligaen. Han fik sin Superligadebut i 0-0 kampen i Horsens, da han kort før pausen måtte erstatte en skadet Alex Runarsson. Og han holdt clean sheet ved at redde et straffespark i 3-0 sejren over Esbjerg.

…der ikke er scoret mod FCN i 1. halvleg af de seneste fem kampe i Superligaen. Og at der ikke er scoret mod FCN i otte af de ti halvlege i disse kampe. Desværre overskygges den stabilitet lidt af de mange mål, AGF og SønderjyskE scorede i de to 2. halvlege, hvor det gik galt.

…Mads ”Mini” Pedersen fik comeback i søndags mod Esbjerg efter skadesfravær siden sæsonpremieren i Viborg.

…FCN i søndags mod Esbjerg fik sit første straffespark i halvandet år, og det scorede Marcus Ingvartsen på. Esbjerg fik også et straffespark, men brændte. Der er alene i denne sæson dømt fire straffe mod FCN, hvoraf de to er misbrugt. I hele sidste sæson fik FCN ikke et eneste straffe, men der blev dømt 6 mod FCN og alle blev der scoret på.