Værd at vide før aftenens kamp mod Esbjerg

Kategorier

Her er lidt statistiske vinkler på FC Nordsjællands kamp  i aften kl. 20.00 mod Esbjerg hjemme i Right to Dream Park.

Vidste du at…

….FCN og Esbjerg har mødt hinanden 39 gange i Superligaen, og samlet set har FCN 13 sejre, 8 kampe er endt uafgjort og 18 gange har Esbjerg vundet. 22 af kampene er spillet i Right to Dream Park, og her har FCN 9 sejre, mens 4 kampe er endt uafgjort og 9 med sejr til Esbjerg.

…FCN ikke har slået Esbjerg siden 3. august 2014, hvor tigrene vandt 3-2 på hjemmebane. Siden er det blevet til to uafgjorte kampe og tre Esbjerg-sejre, så der er noget at revanchere for FCN mod vestjyderne.

…20-årige Marcus Ingvartsen onsdag aften i Horsens spillede sin kamp nr. 50 for FCN, og han vil blive hyldet med blomster for dette jubilæum før kampen i dag.

…kampens dommer, 32-årige Peter Kjærsgaard, er i gang med sin 4. sæson som Alka Superliga dommer og dømmer FCN for første gang i denne sæson.

…den hollandske målmand Andy Groothuizen fik sin Superligadebut i onsdags i Horsens, da han kort før pausen måtte erstatte en skadet Alex Runarsson. Forinden havde Andy Grootuizen kun vogtet buret i pokalkampen mod Tårnby.

…kun 17-årige Victor Nelsson nu har spillet fuld tid på midtbanen i de to seneste kampe i Superligaen.

…Emiliano Marcondes efter en længere skadespause fik sin første kamp i denne sæson, da han kom på banen i 2. halvleg mod Horsens.

…FCN har en lysende fremtid med en ungdomsafdeling, der næsten konstant fejrer triumfer både på hjemlig grund og ved store stævner i udlandet. Senest triumferede FCN/Farum BK U/14 ved et stævne i Madrid, hvor en stribe af verdens bedste U/14 hold var samlet. FCN/Farum BK U/14 viste topformat hele vejen og vandt i finalen sikkert med 3-0 over Chelsea. Klubben kan være stolt over både den præstation og en række andre af sommerens internationale ungdomsresultater, som er skabt sammen med Right to Dream akademiet i Ghana. U/14 drengene, der slog Chelsea i finalen i Madrid, bliver hyldet her i dag før kampen.