Træningsfysiolog er tilknyttet U-sektoren

Kategorier

Anders Peter Lund er ansat som træningsfysiolog for U/15 og de yngre hold.

Anders Peter Lund er ansat til at lære spillere i en tidlig alder at tage ansvar for egen krop.

Fysisk træning og kropsbevidsthed har stor betydning allerede i en tidlig alder for unge fodboldtalenter, og for at optimere indsatsen omkring alle holdene i U-sektoren har FC Nordsjælland nu tilknyttet Anders Peter Lund, der er uddannet træningsfysiolog.

– Jeg skal lære de unge spillere at tage ansvar for egen krop og om bevægelsesenergi generelt, siger Anders Peter Lund, der har været i gang nu i tre uger primært med holdene U/15, U/14 og U/13, men også de endnu yngre vil få glæde af hans anvisninger.

Anders Peter Lund har meget erfaring med fysisk træning, men det er første gang, han arbejder i en fodboldklub, og han finder det meget spændende og udfordrende. For FCN er ansættelsen en naturlig del af den store prioritering, der er af klubbens akademi-arbejde.