Sophie Løhde løber med i Kasseløbet

Kategorier

FC Nordsjælland og DHL afvikler onsdag den 14. september kl. 17.15  et velgørenhedsløb til fordel for Børn- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital i Hillerød.

Kom og løb med på den kun 1 km. lange rute i området omkring Right to Dream Park i Farum. Det koster kun 100 kr. at deltage, og alle pengene går ubeskåret til børn og unge på Nordsjællands Hospital.

Mange har allerede meldt deres støtte til arrangementet, og du kan bl. a. komme til at løbe turen sammen med sundheds- og ældreminister Sophie Løhde og FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand samt en række Superligaprofiler.

Sundheds- og ældreminister Sophie Løhde siger:

– Jeg tager meget gerne løbeskoene på for et godt formål. Og jeg vil gerne støtte op om et initiativ, som det her, der kan være med til at gøre dagligdagen lettere for børn og unge, der er ramt af sygdom.

– Ved at deltage i Kasseløbet kan vi alle være med til at gøre en forskel. Pengene fra velgørenhedsløbet er nemlig med til at skabe mere glæde og livskvalitet på Børn- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital, siger Sophie Løhde

For Superligaklubben FC Nordsjælland betyder det også meget at kunne give noget tilbage til nærområdet og gøre en positiv forskel, hvor det er muligt.

Hvert år siden 2009 har FC Nordsjælland gjort en ekstra indsats for Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital, og det har udviklet sig til nært forhold, hvor både klubbens trænere og spillere kommer på besøg flere gange om året.

Derfor løber Kasper Hjulmand også i spidsen for trænere, spillere og medarbejdere fra FCN i Kasseløbet.

Planen er, at alle løber så mange runder, man har lyst til i løbet af en time, og udover penge til hospitalet via deltagergebyr, er der også koblet sponsorer på, som betaler et beløb pr. runde, der bliver løbet af samtlige deltagere.

FC Nordsjælland håber på den måde at skaffe et stort beløb, som går ubeskåret til Nordsjællands Hospital. Har du lyst til at bidrage til det gode formål som rundesponsor, så kontakt FCN på mailen cgl@fcn.dk snarest.

Læs meget mere om Kasseløbet på FC Nordsjællands hjemmeside fcn.dk og støt op om velgørenhedsarrangementet ved at melde dig til løbet. Det bliver et fantastisk hyggeligt familiearrangement, hvor både børn og voksne løber sammen, og efter løbet er der goodiekasser og medaljer til alle løbere.

Absolut sidste tilmeldingsfrist er søndag 11. september. Startnumre til løbet bestilles og betales her på hjemmesiden fcn.dk under shop/produkter/events med linket HER