Fra samarbejdsklubben Hornbæk og til Superligaen

Kategorier

Victor Nelsson her i duel med en Horsens-spiller.

Foto: Getty Images

Da den kun 17-årige Victor Nelsson sidste søndag fik sin debut i startopstillingen for FCN hjemme i Right to Dream Park, var det et skoleeksempel på klubbens gode akademiarbejde.

Victor Nelssons vej til Superligaen startede nemlig i samarbejdsklubben Hornbæk IF som 4-årig og efter et par år som deltager i FC Nordsjællands specifiktræning, skiftede han som 12-årig til U/13 holdet i Farum BK. Victor Nelsson er nu i gang med sin 6. sæson i klubben og går i 3. G på Bagsværd Kostskole, som FCN samarbejder med.

Her i september fik Victor Nelsson også sin debut på Danmarks U/19 landshold, så det er gået stærkt på det seneste for den unge spiller, der trods sine kun 17 år har en stærk fysik. Og lige nu ser han med glæde tilbage på de mange ture fra Hornbæk til Farum:

– Når jeg står her i dag, har det været det hele værd. Mine forældre har været søde til at køre med mig, fordi de vidste, at det var det her, jeg så gerne ville.

– Nu vil jeg kæmpe alt, hvad jeg har lært for at bide mig fast. Mere vil have mere, og jeg vil gøre mit bedste for at få så mange kampe som muligt. Og jeg håber at få det passet ind med min skole, så jeg kan deltage mere i Superligatræningen, siger Victor Nelsson.

Læs om samarbejdsklubben Hornbæk IF på side 11 i søndagens kampprogram.