Følg pokallodtrækningen live i dag

Kategorier

FCN vandt sikkert over Martin Bernburg og co. fra Tårnby FF i sidste pokalrunde.

I dag kl. 12.00 trækkes der lod til 3. runde i DBU Pokalen. Det er den sidste pokalrunde, der spilles i år, og DBU viser lodtrækningen live HER

De sidste seks kampe i 2. runde af DBU Pokalen er spillet i denne uge, og i dag trækker man så lod til 3. runde, der har 25. og 26. oktober som spilledatoer.  Med i lodtrækningen er de 28 vindere fra 2. runde samt nr. 1 til 4 fra sidste sæsons Superliga, altså i alt 32 klubber.

FC Nordsjælland har stolte pokaltraditioner fra årene 2010 og 2011, hvor FCN begge år sejrede over FC Midtjylland i finalen i Parken. Senest har der været et par magre år i pokalen, men i år var der ingen slinger i valsen, da FCN vandt sikkert 4-1 i 2. runde på Amager over Tårnby FF.

Klubber fra Superligaen kan heller ikke i 3. runde trække hinanden, og lavest placerede klub vil fortsat have hjemmebanefordelen, så for FC Nordsjælland vil runden automatisk byde på en udekamp. Det er sidste runde i efteråret, idet de 16 vindere først tager fat på ottendedelsfinalerne fra 7. til 9. marts.

Der er som noget nyt i denne sæson af DBU Pokalen kun én kamp i semifinalen. Tidligere har man spillet både ude og hjemme i semifinalen, men med den nye turneringsstruktur for Superligaen er der kun plads til at afvikle hver af semifinalerne i én kamp.

Finalen er som sædvanligt programsat til Kr. Himmelfartsdag, der i 2017 er den 25. maj.