Petry leverede Pirlo-assist i comeback

Kategorier

FC Nordsjælland spillede mandag eftermiddag reserveholdskamp mod Lyngby. Den kamp blev vundet med 4-2, og der var flere opløftende momenter i kampen. Lasse Petry fik comeback efter at have været ude med en knæskade. Midtbanespilleren fik de sidste 30 minutter, hvor han også overtog anførerbindet. Petry kom ind centralt og sluttede af med en assist, som sendte tankerne hen på Andrea Pirlo. En følt bold henover hovedet på Lyngby-forsvaret til Jonathan Amon, som sikkert eksekverede til slutresultatet 4-2. Se alle målene i videoen ovenfor.

Kampen var FCN’s, og mere skarphed kunne have givet endnu flere mål. Emiliano Marcondes scorede det første mål, efter hans afslutning lidt heldigt blev ramt på vejen og gik henover hovedet på Lyngbys målmand.

I 2.halvleg kom der gang i målscoringen. Lyngby fik udlignet, og kort efter scorede Mohammed Fellah, for at Lyngby så kunne udligne med kun 5 minutter tilbage. Men bare 30 sekunder efter stak Jakob Johansson afsted i dybden og scorede sikkert til 3-2, og i de sidste sekunder blev det altså 4-2 fra Jonathan Amon.

Det var ikke kun Lasse Petry, som kom tilbage fra en skadespause, også Collins Tanor har været ude i et par uger og fik den sidste halve time på banen. Emiliano Marcondes har fået indhop i de sidste to Superliga-kampe, og mandag blev det til næsten 90 minutter.

Lasse Petry sagde følgende efter kampen:

– Det var dejligt at være tilbage og spille fodbold igen. Assist og sejr over lokalrivaler er aldrig tosset. Kroppen føltes godt, og der skal selvfølgelig bygges mere på, men det var bare syndsygt rart at være med igen. Nu er næste mål, at blive mere klar, til flere minutter, og så kan trænerne ellers bare kalde, hvis de kan bruge mig til Superliga-fodbold. Jeg er klar, hvis der er brug for mig, fortalte Petry.

Facts: Lyngby Boldklub – FC Nordsjælland 2-4.
0-1, Emiliano Marcondes
1-1, Lyngby
1-2 Mohammed Fellah
2-2 Lyngby
2-3 Jakob Johansson
2-4 Jonathan Amon

Startopstilling:

Alex
Dominic Oduro
Viktor Tranberg
Andreas Skovgaard
Benjamin Lund (Abdul Mumin)
Christian ‘TK’ Køhler (Lasse Petry)
Mathias Jensen
Mathias Rasmussen
Mohammed Fellah (Collins Tanor)
Adnan Mohammad (Jonathan Amon)
Emiliano Marcondes (Jakob Johansson)