Pascal Gregor: Vi er klar til at stå imod

Kategorier

Pascal Gregor: Deltagelsen ved OL var en kæmpe oplevelse.

Foto: Boesenfoto.dk

– Silkeborg er i en god stime, men vi har også fået styr på nogle ting, så jeg tror på vores sejrschancer, lyder det fra Pascal Gregor før fredagens udekamp kl. 20.15 i Silkeborg

I de seneste to kampe er Pascal Gregor igen blevet forenet med Andreas Maxsø i det centrale forsvar, og sammen med resten af FC Nordsjællands defensiv har de fået lukket effektivt af.

To kampe i træk har FCN holdt nullet, så Pascal Gregor lader sig ikke afskrække af Silkeborgs fem scoringer i søndags mod AaB og en serie på fire kampe uden nederlag:

– Defensivt har det set godt ud i de sidste par kampe. Vi har taget godt fra på de andres standardsituationer, og vi giver os ikke så let. Silkeborg er i en god stime, men vi har også fået styr på nogle ting og er klar til at stå imod. Jeg håber og tror på tre point, så vi kan fastholde vores stime.

– Kampen er meget vigtig, og der vil ikke være langt op til 6. pladsen, hvis vi vinder. Det går man selvfølgelig stadig efter, og finder vi stabiliteten, er der masser af tid endnu til at nå med frem, siger Pascal Gregor før fredagens kamp i Silkeborg.

Ligesom Andreas Maxsø og Pascal Gregor var afsted til OL og væk fra Superligaholdet i nogle kampe, måtte Silkeborg også undvære Robert Skov, Danmarks eneste målscorer ved OL i Brasilien. Robert Skov har i de seneste kampe tilført Silkeborg ny skarphed, især med sine giftige langskud og direkte frispark, som han scorede på mod AaB.

– Jeg så jo under OL, hvor godt Robert Skov sparker til en bold, så vi skal i hvert fald passe på ikke at lave dumme frispark lige udenfor straffesparksfeltet. Skov har en fantastisk sparketeknik, og han formår at få bolden til at knække i luften, så hans afslutninger skal vi virkelig passe på.

– Jeg ser Silkeborg som et hold, der gerne vil spille fodbold, men de er også klar til at spille kontra med lange bolde. Det skal vi være ekstra opmærksomme overfor, men Maxsø og jeg har spillet mange kampe sammen helt tilbage fra U/19 og kender hinanden så godt, så det skal vi kunne stå imod, siger Pascal Gregor, der ligesom Andreas Maxsø er årgang 1994 og altså kun 22 år.

De er også begge med på Danmarks U/21 landshold sammen med topscorer Marcus Ingvartsen. Pascal Gregor har sin unge alder til trods allerede skrevet sig ind på Club 100 tavlen i Right to Dream Park.

112 førsteholdskampe er det blevet til for Pascal Gregor, der i den seneste udekamp mod Horsens også var meget tæt på at score sit første mål. Ved OL spillede han fuld tid i alle Danmarks fire kampe, og han er lige nu registreret for 15 officielle U/21 landskampe samt fire uofficielle og to /U20 landskampe.