Nye muligheder for FCN-fans

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

FC Nordsjælland har taget initiativ til at lægge SLO-rollen mere åbent op til klubbens fans og tilhængere. Det er sket på opfordring af Wild Tigers og andre fans.

SLO betyder Supporter Liaison Officer og er en funktion, som alle Alka Superligaklubber skal have. SLO funktionen i FCN vil have nogle primære fokusområder, der skal arbejdes på, og som kan udvikles hen over tid.

Det er blandet andet vigtigt, at alle fans og tilhængere af FCN let kan tage en dialog med en SLO og komme med forslag og tanker til forbedringer. Det vil så være SLO’ens opgave at bringe ideerne videre til klubben, således at ideen eller udfordringen kan blive hørt.

Omvendt er det også en opgave at være med til at holde fans og tilhængere opdateret på hvilke områder, klubben arbejder på at forbedre. Her tænkes primært i oplevelsen på stadion samt alt det, som vedrører FCN uden for banen.

SLO’erne skal samtidigt være med til at komme med ideer og løsningforslag, som kan imødekomme fans og tilhængere, og højne deres oplevelser med FC Nordsjælland.

En stor opgave er samtidig, hvordan stemningen i Right to Dream Park kan forbedres løbende i samarbejde mellem alle de gæster, vi har. Og det gælder både tilskuerne på endetribunen og langsiderne. Alle har et ansvar for stemningen i Right to Dream Park.

Det her initiativ skal være med til at sikre samarbejdet, så stemningen vil gå i den rigtige retning. Alt dette mens vi stadigvæk forbliver Danmarks bedste familie stadion.

Kort sagt er SLO’erne talerør og repræsentanter for fans og tilhængere af FCN. Så har du et input, en ide eller andet, du vil dele med dem og os i klubben, så tag endelig kontakt til SLO’erne enten på stadion, når du løber ind i dem, eller via mail.

De fem SLO’er har selv søgt stillingen og er udvalgt blandt vores fanklub Wild Tigers og sæsonkortholdere.

Du kan her se en lille præsentation af dem alle fem. Du må gerne udfordre både dem og os, så vi kan levere et endnu bedre produkt i Right to Dream Park. Det vil vi glæde os til!

Du kan læse om de 5 SLO’er HER.