Ny samarbejdsaftale med KBK Hillerød

Kategorier

KBK-formand Laust Andres fik også en FCN-trøje med autografer på med hjem til klubhuset, her overrakt af FCN-bestyrelsesformand Tom Vernon.

KBK har længe været en del af Fodbold Samarbejde Nordsjælland, og nu bliver det gode samarbejde udvidet på en række punkter.

Hillerød-klubben KBK har gennem de senere år oplevet en stor stigning i antallet af medlemmer, og klubben har også igen fået seniorfodbold på programmet. Klubbens 250 medlemmer er fordelt på 16-17 hold.

Ungdomsafdelingen er blomstrende, og for at skabe bedre muligheder for de mange ungdomstrænere, har KBK og FCN netop skrevet under på en ny og udvidet samarbejdsaftale. Det betyder blandt andet, at KBK får besøg af en stab af FCN-trænere til en inspirationsaften for alle KBK Hillerøds trænere.

Der vil de også få information om alle de muligheder, der er som en del af FSN-netværket. KBK-formand Laust Andres var i Right to Dream Park til underskrivelse af den nye samarbejdsaftale og fik også her en snak med FC Nordsjællands bestyrelsesformand Tom Vernon.

Planen er naturligvis at alle KBK-medlemmerne fremover også skal på besøg i Right to Dream Park både til træningsinspiration og holdarrangementer samt som tilskuere til FC Nordsjællands kampe i Superligaen.