Marcus viste igen målinstinktet

Kategorier

Marcus Ingvartsen er skarp i sine afslutninger med tre mål for FCN i denne sæson og nu også scoring på U/21 landsholdet.

Foto: Boesenfoto.dk

FCN-angriberen sendte Danmarks U/21 landshold på vinderkurs i Wales og dermed næsten til EM-slutrunden næste sommer.

Unge Marcus Ingvartsen har altid vist målfarlighed, og lige i øjeblikket er målinstinktet ekstra skarpt. I FC Nordsjællands seneste Superligakamp blev Marcus Ingvartsen matchvinder med 1-0 målet mod Lyngby. Det var Marcus Ingvartsens tredje scoring i denne sæson og hans 10. Superligatræffer. Dermed blev den 20-årige Marcus Ingvartsen historiens yngste til at nå 10 scoringer i Superligaen.

Fredag fulgte Marcus Ingvartsen så op med scoringen til 1-0 for Danmarks U/21 landshold, der vandt den meget vigtige udekamp mod Wales med 4-0. Pione Sisto scorede de næste to mål, før debutanten Kasper Dolberg satte punktum med 4-0 målet. Marcus Ingvartsen spillede hele kampen, og det sammen gjorde Andreas Maxsø i centerforsvaret, mens Pascal Gregor måtte nøjes med en plads på bænken.

Med sejren er Danmark meget tæt på at have sikret sig førstepladsen i gruppe 6 med imponerende 19 point for 7 kampe. Billetten til næste sommers EM-slutrunde kan således sikres definitivt i morgen tirsdag kl. 18.45, når Danmark på hjemmebanen i Aalborg tager imod Rumænien. Den kamp vises direkte på DR3.

Når Danmark forhåbentlig har sikret førstepladsen tirsdag kommer alle FC Nordsjællands tre U/21 landsholdsspillere retur og gør klar til et hektisk kampprogram frem  til næste landskamppause. FCN spiller næste kamp i Superligaen mandag 12. september mod AGF i Århus som den første af i alt fem kampe i løbet af kun 19 dage.

To af disse er på hjemmebane mod SønderjyskE 18. sept. og mod Esbjerg 25. sept. Du kan allerede nu købe billet til resten af efterårets kampe i Right to Dream Park HER

FC Nordsjælland har også tre spillere med på Danmarks U/19 landshold, der fredag tabte 1-2 til Norge i en venskabskamp. Det er Victor Nelsson, Daniel Skov og Jakob Johansson, og Danmarks U/19 landshold spiller også i morgen tirsdag kl. 12.00 en venskabskamp mod Sverige i Nyborg.