Løbssucces gav kassen til syge børn

Kategorier

FCN og DHL afviklede i går Kasseløbet omkring Right to Dream Park, hvor op mod 250 deltagere tilsammen løb så meget, at der bliver 39.076 kroner til Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital i Hillerød

Velgørenhedsløbet blev en rigtig stor succes i første forsøg. Det gode formål og hele ideen bag projektet tog alle til sig på en fantastisk måde, så Kasseløbet blev stemning og fest både før under og efter den time, der var afsat til selve løbet på en rundstrækning på godt en kilometer omkring Right to Dream Park med en DHL-kasse under armen.

Tæt på 250 havde taget mod invitationen til at løbe så langt, som lungerne var til i løbet af en time. Stærkest løb Danmarks OL-løber Anna-Emilie Møller, der nåede rundt 15 gange. Imponerende af den unge pige, der også var tæt på at komme i OL-finalen i 3000 m forhindringsløb.

Sundheds- og ældreminister Sophie Løhde havde også taget løbeskoene på for det gode formåls skyld, og det samme havde FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand sammen med mange af klubbens øvrige trænere og Superligaspillere. Også repræsentanter fra DHL og Nordsjællands Hospital samt FC Nordsjællands mange Partnere tog nogle omgange.

Rigtig mange børnefamilier havde også taget imod invitationen, og de 39.076 kr. til Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital i Hillerød er det samlede beløb indkommet via deltagergebyr og sponsorbeløb fra Partnere, der bidrog med rundebeløb. Alt i alt en fantastisk dag, som ifølge FCN-direktør Ole Palmå godt kan blive gentaget:

– Mange glade familier dukkede op og støttede op om et godt initiativ, som kommer vores egen region til gode. Vi bliver altid en anelse stolte, når vi kan være med til at hjælpe børnene på Nordsjællands Hospital. Der skal lyde en stor tak til alle som bakkede op, og vi håber på at folk i regionen i fremtiden husker at være med til at støtte denne slags initiativer.

– Der har været så mange positive tilbagemeldinger, at vi allerede nu kraftigt vil overveje, om det skal blive et tilbagevendende arrangement, som kan være med til at aktivere hele regionen, siger Ole Palmå, der også selv tog nogle runder.

Kasseløbet havde også mediernes bevågenhed. Her er links til nogle af indslagene:

Frederiksborg Amts Avis i netudgaven sn.dk: Klik HER

Furesø Avis i netudgaven furesoe.lokalavisen.dk: Klik HER

TV2 Lorry: Klik HER

Fotograf Michael Boesen tog en hel serie dejlige billeder fra Kasseløbet. Se dem alle på boesenfoto.dk og et uddrag i dette galleri: