Ingvartsen: Vi må hive hinanden op

Kategorier

Her jubler FCN over sejrsmålet mod Lyngby.

Foto: Getty Images

FC Nordsjælland kun 20-årige angriber, Marcus Ingvartsen, er i forrygende målhumør i øjeblikket, og nu gælder det om at få sammenspillet på hele holdet til at fungere bedre.

– Det er i de her perioder, vi skal hive hinanden op. Det gælder om at stå sammen og snakke om tingene, så spillet kommer til at hænge bedre sammen.

– Jeg ser spændende perspektiver i det her hold, men vi har et stykke vej endnu, og vi skal bare arbejde videre, siger Marcus Ingvartsen.

Skuffelsen over nederlaget i Århus mandag aften og især spillet i 2. halvleg overskygger glæden ved den scoring, Marcus Ingvartsen stod for til FCN-føring ved pausen.

Han har ramt en målstime med fem scoringer i sine seneste fire kampe, men det vigtigste er holdet:

– Det har da været dejligt at få scoret nogle mål på det seneste, men det var sjovere med målet mod Lyngby, der gav sejren, og målene i de to U/21 landskampe, som vi vandt. Det var skidt, at vi ikke kunne holde fast i 2. halvleg mod AGF.

– Der er meget, der skal finpudses. Vi har mange nye spillere, og derfor mangler der også afstemning og forståelse for hinandens løbemønstre. Det skal vi forbedre, så vi lærer at udnytte hinandens kvaliteter bedst muligt.

– Vi er jo ikke et hold af sværvægtere, så vi skal have bolden ned og køre langs græsset. Der er vi hurtige, og det skal vi forstå at udnytte. Og det er vigtigt, at vi gør hurtige fremskridt, for selv om det er et projekt for fremtiden, skal vi også have nogle point her og nu. Det har vi meget fokus på, siger Marcus Ingvartsen.

Da han scorede sejrsmålet i Lyngby skrev han historie som den yngste nogensinde til at nå 10 mål i Superligaen. Marcus Ingvartsen er født 4. januar 1996 og var således kun 20 år og 235 dage, da han nåede den milepæl, og med scoringen i Århus i mandags er han allerede godt på vej mod den næste.