Hjulmand: Vi går efter at få en sejr

Kategorier

– Vi kom skidt i gang med denne her periode på fem kampe, og nu er det vigtigt at slutte den godt af, siger Kasper Hjulmand inden aftenens kamp i Silkeborg.

Når FCN løber på banen i aften kl. 20.15 på Mascot Park er det sidste kamp i det tætte forløb med fem kampe inden den nye landskamppause. Sidst gik FCN til landskamppause med en sejr i Lyngby.

– Da vi startede denne fem kamp periode havde vi nogle mål, men vi kom skidt fra start med nederlagene til AGF og SønderjyskE. Det er blevet bedre igen i de sidste par kampe, og nu er det vigtigt, at vi får sluttet perioden godt af i Silkeborg. Vi går efter at vinde, siger Kasper Hjulmand.

Tigrene skal dog regne med at møde et hjemmehold, som har fået oparbejdet ny selvtillid i samme periode. Silkeborg har spillet uafgjort i sine to seneste udekampe og vundet de to hjemmekampe. Senest mod AaB med imponerende 5-3:

– Ja, Silkeborg har efter en skidt sæsonstart fået vendt tingene. Min kollega i Silkeborg har virkelig flyttet holdet og gjort det godt, og Silkeborg kommer med nogle varme offensive spillere, siger Hjulmand anerkendende om Silkeborg og holdets træner Peter Sørensen.

– Men vi har også fået fin selvtillid af de sidste to kampe, hvor vi har fået lukket af i fosvaret. Vi skal fastholde et robust og trygt forsvarsspil, hvor både defensiven og presspillet hænger sammen. Vi skal være klar til at tage duellerne, når der er brug for det, og til at kæmpe for at få spillet over på vores præmisser.

– Og så skal vi selvfølgelig undgå de totale udfald, vi så i 2. halvleg af periodens to første kampe, siger Kasper Hjulmand. Netop de udfald, hvor både AGF og SønderjyskE vendte kampene med tre scoringer på tyve minutter overskygger nemlig billedet af en lang periode med defensiv stabilitet.

Hvis man tager de seneste fem kampe, har FC Nordsjælland faktisk holdt rent bur i otte af de ti halvlege, og der er ikke scoret mod FCN i de seneste to kampe. Nu skal stabiliteten så testes mod de brandvarme Silkeborg-angribere i aften kl. 20.15, og efter den kamp venter igen en landskamppause inden braget mod Brøndby hjemme i Right to Dream Park søndag 16. oktober kl. 16.00.