Hjulmand: Fokus på mere kvalitet i spillet

Kategorier

FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand forventer en spændende og tæt kamp på søndag kl. 12.00 hjemme i Right to Dream Park mod SønderjyskE

Gæsterne hentede overraskende sølvmedaljer i sidste sæson, der var den bedste nogensinde for SønderjyskE, der også gjorde det godt internationalt og var meget tæt på Europa League gruppespillet. Men det har kostet lidt i Superligaen for sønderjyderne, der endnu ikke har vundet i denne sæson.

Søndag middag tager FCN imod i Right to Dream Park på den nye indbydende, grønne kunstgræsbane, der er blevet anlagt siden sidste hjemmekamp:

– Vi glæder os til kampen og går selvfølgelig efter at vinde. men det kræver, at vi spiller bedre end i den sidste halve time mod AGF. Derfor har vi også i denne uge haft ekstra stor fokus på at få mere kvalitet i spillet. SønderjyskE har heller ikke helt fået de point, de regnede med, så de er nok også sultne, siger Kasper Hjulmand.

FC Nordsjælland gik til landskamppausen med en udesejr over Lyngby, og i den første kamp efter pausen  i Århus i mandags førte FCN også 1-0 på endnu en træffer af Marcus Ingvartsen, men 2. halvleg blev en trist affære, hvor AGF pressede FCN i bund og vendte kampen til en århusiansk 3-1 sejr.

– Vi skal regne med igen at skulle forsvare mod mange standardsituationer og tungt spil. Det kan vi ikke komme udenom, men vi skal lære at holde fast i bolden i større passager af gangen.

– Der vil altid blive masser af spil, hvor der skal fightes om andenbolde. og så gælder det om at holde fast i bolden bagefter, så vi kan få vores spil til at fungere, lyder det fra Kasper Hjulmand.

I den seneste hjemmekamp spillede FCN 1-1 mod Randers, og tigrene er meget opsatte på, at hjemmepublikum skal have en sejr nu. Køb billlet til kampen HER