Følg FCN-spillerne på U/21 og U/19 landsholdene

Kategorier

Ved den seneste hjemmekamp blev Andreas Maxsø og Pascal Gregor hyldet for OL-præstationen. Nu gælder det EM for U/21.

Foto: Boesenfoto.dk

DBU livestreamer fra U/21 landsholdets meget afgørende EM-kvalifikationskamp i Wales i dag kl. 18.00 og U/19 landsholdets kamp mod Norge kl. 16.00

FC Nordsjælland har tre spillere med på Danmarks U/21 landshold til dagens meget vigtige udekamp mod Wales, hvor danskerne med en sejr næsten kan sikre sig billetten til næste sommers slutrunde. Andreas Maxsø og Pascal Gregor kom midt i august retur fra præstationerne med OL-landsholdet i Brasilien, og de er nu i Wales sammen med Marcus Ingvartsen for at fastholde Danmarks kurs mod en ny EM-slutrunde for U/21 landshold.

Inden aftenens kamp kl. 18.00 fører Danmark gruppen med 16 point for 6 kampe. Rumænien på andenpladsen har 13 point for 7 kampe, mens Wales ligger som nr. 3 med 12 point for 7 kampe. Også Bulgarien med 11 point for 7 kampe er medbejler til førstepladsen, men en dansk sejr i Wales vil næsten med garanti sikre danskerne billetten.

Wales er den eneste nation, Danmark har sat point til mod hidtil, idet det blev 0-0 i det første møde i Aalborg. DBU livestreamer fra den spændende kamp i Wales på linket HER

To timer forinden, altså kl. 16.00 i dag, spiller Danmarks U/19 landshold i Nyborg en venskabskamp mod Norge. Her er FCN også repræsenteret med tre spillere: Victor Nelsson, Daniel Skov og Jakob Johansson. Også den kamp livestreames af DBU på linket HER

Udover de nævnte FCN-spillere på de danske U/landshold, leverer FC Nordsjællands Superligatrup også spillere til U/21 landsholdene i Island, målmand Alex Runarsson, i Slovakiet, Stanislav Lobotka, og i Kroatien, nyindkøbte Karlo Bartolec.