FCN besøger igen Farum Midtpunkt

Kategorier

Godsway Donyoh, Ernest Asante og Divine Naah fejrer her den flotte sejr over Esbjerg i søndags. De to sidstnævnte er med ved træningen i Farum Midtpunkt i aften.

Foto: Boesenfoto.dk

I aften kan alle interesserede igen møde Superligaspillere fra FCN og træne sammen med dem på fodboldbanen i Farum Midtpunkt fra kl. 19.00

Fire onsdage fordelt hen over sommeren har FC Nordsjælland gæstet Farum Midtpunkt til træning med alle de lokale børn. Hver gang har det været med den tidligere FCN-spiller Bajram Fetai som styrmand ledsaget af nuværende Superligaspillere og FCN-trænere.

I aften kl. 19.00 og en time frem er det femte og sidste gang for i år, at FCN kommer på besøg i Farum Midtpunkt og forhåbentlig er der rigtig mange drenge og piger, der ligesom de tidligere gange står klar til en sjov gang fodboldtræning.

Bajram Fetai står for femte gang for træningen, og denne gang har han Superligaspillerne Mads “Mini” Pedersen, Ernest Asante og Divine Naah med sig. De var alle tre i startopstillingen i søndags, da FCN lammede Esbjerg med 3-0. Også Superligaholdets assistenttræner Otto Addo er med i Farum Midtpunkt i aften.

Dermed har 15 forskellige Superligaspillere samt fem FCN-trænere i denne sommer været i nærkontakt med Farum Midtpunkt sammen med Bajram Fetai, der har været der alle gangene og altid er et populært midtpunkt. Kom og vær med til en sjov aften. Det er sidste chance i denne sommer.