Asante: Vi har brug for fans og support

Kategorier

Ernest Asante scorede sit første mål for FCN mod netop SønderjyskE i 9. spillerunde.

Foto: Boesenfoto. dk

Lynhurtige Ernest Asante har leveret både mål og assist i sine første kampe for FCN, og han er straks blevet populær hos fansene

Da den 27-årige Ernest Asante blev sendt på banen i Right to Dream Park til debut mod Randers en halv time før tid, sørgede han med sin speed for udligningen få øjeblikke senere. Og i den seneste hjemmekamp stemplede han selv ind med en flot scoring til 1-0 mod SønderjyskE.

Det er ikke så mærkeligt, at Asante straks er blevet populær hos FC Nordsjællands fans. Samspillet mellem klub og fans betyder også meget for ghanesen:

– Som spillere har vi brug for mange fans og stor support. Det er meget vigtigt, og forhåbentlig kommer der mange flere tilskuere til kampene. Jeg vil give alt for holdet og for fansene, så vi kan skaffe større opbakning.

– Det var en dejlig følelse at lave assist og score mål i mine første kampe på hjemmebane. Det var en god start for mig, og det er vigtigt for alle nye spillere. Klapsalverne fra tilskuerne gav en god følelse, men nu skal vi til at vinde kampe, så vi kan betale tilbage til publikum.

– Jeg føler mig rigtig godt modtaget, men det bliver først rigtig godt, når vi får nogle sejre. Det er kampene, der betyder noget for fællesskabet med fansene. Vi spillere og fansene skal være en enhed og vinde sammen, siger Ernest Asante.

Han har imponeret alle med sin fantastiske speed i sine første kampe, og han er i pressen allerede udråbt som Superligaens måske hurtigste spiller. Det vil Asante dog helst ikke selv snakke for meget om:

– Jeg ved godt, at min speed altid vil være et emne, men jeg vil helst ikke have al for meget fokus på min hurtighed. For mig er det vigtigere at arbejde for holdet, og jeg vil hellere være kendt for mit fodboldspil, siger Ernest Asante, der er hentet til FCN fra Stabæk i Norge, hvor han også scorede en del mål men lavede endnu flere måloplæg.

– Selvfølgelig er det dejligt at score, men jeg vil lige så gerne lave assists. Jeg har altid haft mine kvaliteter i offensiven, og det gælder for mig om at skabe målchancer og for at vinde med holdet, lyder det ydmygt fra Ernest Asante, der håber at kunne give publikum i Right to Dream Park en sejr mod Esbjerg:

– Det skylder vi, og vi skal give noget tilbage til tilskuerne for opbakningen.