Allerøds piger hyggede sig i Right to Dream Park

Kategorier

Allerøds piger og forældre hygger sig her på tribunen i Right to Dream Park.

Foto: Boesenfoto.dk

Før den seneste hjemmekamp i Superligaen havde Fodbold Samarbejde Nordsjælland samlet tre pigehold til en miniturnering

Der sker altid en hel masse i forbindelse med Superligakampene i Right to Dream Park. Både før og efter Superligakampen er der underholdning af forskellig slags for alle aldre, og ved den seneste hjemmekamp havde Fodbold Samarbejde Nordsjælland bl. a. arrangeret en miniturnering for pigehold.

Allerøds U/11 piger spillede mod to af Farum Boldklubs pigehold, og bagefter hyggede de sig alle sammen med en masse gode oplevelser. De løb æresrunde, stod spalier for Superligaspillerne ved indløb til kamp og fik taget billeder med Superligaspillere bagefter.

Allerøds piger har på deres hjemmeside beskrevet den gode oplevelse. Se HER