Åbnet for billetsalg til alle efterårets kampe

Kategorier

Stanislav Lobotka har spillet fuld tid i samtlige 21 Superligakampe i efteråret.

Foto: Boesenfoto.dk

Samtlige kampe resten af året i Right to Dream Park er nu fastsat, og du kan også allerede nu købe billet til kampen mod Brøndby søndag 16. okt. kl. 16.00

TV-selskaberne har nu delt de restende af efterårets kampe imellem sig, og der er således endeligt spilletidspunkt på samtlige Superligakampe helt frem til vinterpausen. FCN spiller årets sidste kamp i Haderslev mod SønderjyskE fredag 9. december og den sidste kamp hjemme søndag 4. december kl. 14.00 mod OB.

Storkampen i Right to Dream Park mod Brøndby er fastsat til søndag 16. oktober kl. 16.00, og billetsalget til samtlige hjemmekampe er åbnet nu, så du kan allerede sikre billet til den eftertragtede kamp mod Brøndby. Læs alt om billetsalget til den kamp ved at klikke HER

Se hele FC Nordsjællands restprogram for efteråret HER