Værd at vide før udekampen mod OB

Kategorier

18-årige Abdul Mumin fik sin debut for FCN mod AaB.

Foto: Boesenfoto.dk

Her er lidt statistiske vinkler på FC Nordsjællands udekamp  i dag kl. 16.00 mod OB. Kampen vises direkte på EuroSport 2

Vidste du at…

FCN har mødt OB 42 gange tidligere i Superligaen. FCN har vundet 13 gange, 8 kampe er endt uafgjort og 21 kampe er tabt. 23 af kampene er spillet i Odense, og her har FCN vundet 5 kampe, 4 kampe er endt uafgjort, mens OB har sejret 14 gange.

…OB var FC Nordsjællands onde ånd i sidste sæson, hvor fynboerne vandt alle tre kampe. Den seneste i Right to Dream Park med 1-0 i maj. OB kan se tilbage på fem sejre i træk mod FCN, så tigrene har noget at revanchere.

…FCN gav debut til tre spillere i den seneste kamp mod AaB, som desværre blev tabt 1-2 på et nordjysk mål i sidste minut. Debutanterne var 19-årige Viktor Tranberg, samt Abdul Mumin og Jakob Johansson, der begge lige er fyldt 18 år.

…det for 20-årige Mathias Jensen i den seneste kamp mod AaB var kun 2. gang, han med i en startopstilling. Og han scorede igen, akkurat som han gjorde første gang, han var i startopstillingen mod Randers i 2-2 kampen den 1. maj.

…FCN igen må undvære sine to deltagere på det danske OL-landshold. Andreas Maxsø og Pascal Gregor spillede begge med for Danmark mod Nigeria i kvartfinalen ved OL i aftes. Danmark tabte kampen 0-2, og de to FCN-spillere kan derfor spille med igen i Superligaen på fredag mod Randers hjemme i Right to Dream Park.

…kampens dommer, 33-årige Jørgen Daugbjerg Burchardt, er i gang med sin kun 3. sæson i Superligaen. Det er anden gang i denne sæson, at han dømmer en kamp med FC Nordsjælland, for han passede også fløjten, da FCN vandt 4-0 i Viborg i sæsonpremieren.