Underlaget skiftes i Right to Dream Park

Kategorier

Med 2.000 timers spil årligt på banen i Right to Dream Park er det blevet tid til at skifte underlaget, som har ligget siden sommeren 2012. Skiftet vil ske i den landskampspause, som venter i slutningen af august og starten af september. Underlaget vil fortsat være kunstgræs.

Adm. direktør Ole Palmå fortæller:

– En kunstgræsbane har en vis levetid, inden underlaget skal skiftes, og da vi her i klubben og sammen med Farum Boldklub bruger banen mange timer dagligt, er vi nu kommet dertil, at det er tid til at skifte underlaget. Det giver os samtidig mulighed for at komme helt op på linje med den udvikling, som kunstgræsbaner har været igennem, siden vi i 2012, som den første danske Superligaklub tog skridtet til en kunstgræsbane.

– I vores grundige research for at sikre, at vi får en bane, som kan leve op til de krav, som bliver stillet i dag, har vi besøgt andre kunstgræsbaner i Sverige, Norge og Holland. Vi har haft spillere og trænere med til at teste underlaget, og vi glæder os til at tage den nye opdaterede bane i brug i september, fortæller Palmå.

Arbejdet med at skiftet til det nye underlag vil starte i slutningen af august.