U/17 kunne ikke holde føringen

Kategorier

Nikolai Frederiksen er topscorer i U/17 Ligaen med 16 mål.

Foto: Per Kjærbye

2-0 er en farlig føring. Det oplevede FCN U/17 i lørdags, hvor tigrene måtte se kampen vendt til 2-3 på de sidste tyve minutter.

U/17 Liga: FCK-FCN 3-2 (0-2)
Mål: 21. minut 0-1 Nikolai Frederiksen. 29. minut 0-2 Mikkel Damsgaard. 60. minut 1-2. 63. minut 2-2. 71. minut 3-2.

FC Nordsjællands U/17 drenge havde styr på det hele i en time i lørdagens udekamp mod FCK, men 2-0 viste sig at være en farlig føring, for i kampens sidste fjerdedel fik FCK scoret tre gange og tog sejren. Ærgerligt for tigrene efter et forløb, som ellers så godt ud i så lang tid.

FCN kom foran midtvejs i 1. halvleg ved Nikolai Frederiksen og kunne gå til pause med 2-0 på tavlen efter scoring af Mikkel Damsgaard. Det var chancer til flere mål, og i det hele taget styrede tigrene slagets gang det meste af tiden.

Sådan så kampbilledet også ud indtil 20 minutter før tid, hvor FCK lidt tilfældigt fik reduceret til 1-2, og så tabte FCN helt grebet om kampen. Lidt efter kunne FCK udligne på straffespark og score til 3-2 på en hurtig omstilling.

U/17 træner Kasper Kurland siger:

– Vi skabte chancer nok til en sejr, men da de fik det første mål mistede vi desværre modet til at spille vores eget spil, som havde givet overtaget indtil da. Trods nederlaget fik vi vist mange gode ting, og holdet vokser støt og godt som gruppe, og det skal vi arbejde videre med.

FCN U/17 spiller næste kamp i ligaen ude mod Vejle lørdag 10. september.

FCN U/19 havde kampfri i weekenden men spiller i morgen tirsdag kl. 18.00 pokalkamp på udebane mod samarbejdsklubben IS Skævinge.