U/15 viste format mod international topklasse

Kategorier

Sølvpladsen efter Dortmund var en flot bedrift af U/15 drengene

U/15 nåede finalen i den stærkt besatte Crowne Plaza Cup i Kastrup og tvang Dortmund ud i straffesparkskonkurrence, før tigrene måtte bøje sig for tyskerne.

I sidste weekend deltog FCN/Farum BK U/15 i den internationale turnering Crowne Plaza Cup på Kastrup Boldklubs baner, og det blev en rigtig god oplevelse. Tigrene blev matchet på højt plan og viste, at de magter at være med mod international topklasse.

Det så man allerede fredag i den første gruppekamp, hvor Dortmund blev besejret 3-2 efter en intens kamp. Lørdag spillede FCN/Farum BK først 0-0 mod Brøndby og sikrede derefter gruppens førsteplads med en 5-2 sejr over svenske Ørebro.

Der var tre grupper, så udover gruppevinderne gik også den bedste 2’er til semifinalerne, og det blev Dortmund, der i sin semifinale slog FCM, mens tigrene efter en god præstation spillede sig i finalen med 2-1 over Benfica. Dermed stod FCN/Farum BK igen overfor Dortmund i finalen, der var helt jævnbyrdig og endte 2-2. Men i straffespark var tyskerne bedst og tog pokalen.

T+ træner Kenneth Rasmussen siger:

– Det var tre meget intense gruppekampe, og holdet leverede også stærke præstationer i både semifinale og finale. Det var vigtig læring for drengene. De holdt fast og blev ved med at jage alle muligheder undervejs i kampene, og i finalen var vi klart bedst i det sidste kvarter mod Dortmund men fik desværre ikke scoret sejrsmålet.

– Drengene blev undervejs presset til det yderste og bestod mod stærke internationale modstandere. Det skal de tage med sig til resten af sæsonen, lyder det fra en tilfreds Kenneth Rasmussen.