U/15 og U/14 sejrede i Brøndby Cup

Kategorier

FCN/Farum BK har deltaget i Brøndby Cup med tre hold, og det blev til to 1. pladser og en 2. plads

FCN/Farum Boldklub kom hjem med to pokaler fra Brøndby Cup i denne uge, hvor både U/15 og U/14 vandt samtlige kampe og finalerne i suveræn stil, mens U/13 blev nr. 2 i den store gruppe af elitehold.

U/15 fejede al modstand til side i det indledende gruppespil og vandt sine tre kampe med en samlet målscore på 19-0. Herefter fortsatte holdet sejrsstimen, som sluttede med en sikker sejr på 4-0 over Lyngby i finalen.

FCN/Farum BK U/14 ville ikke stå tilbage, og efter tre sejre med en målscore på 25-1 i gruppespillet holdt også U/14 kursen i Cup-kampene og sluttede af med en finalesejr på 4-0 over Brøndby.

I U/13 elite var alle seks hold samlet i en gruppe, og hvert hold spillede en kamp mod de øvrige i gruppen. Her tabte FCN/Farum Boldklub kampen mod Brøndby med 1-2 og måtte således nøjes med andenpladsen trods sejre i de øvrige kampe.

FC Nordsjællands T+ træner Kenneth Rasmussen var meget tilfreds med det, han så ved Brøndby Cup:

– Helt overordnet er jeg meget tilfreds med vort udtryk på banen. Vi dominerede stort set alle kampe. Var boldbesiddende og brugte bolden godt til at skabe målfarlighed og resultater.

– Til tider kunne modstanden i gruppespillet have været stærkere, men drengene viste alligevel vilje til at presse sig selv og yde optimalt. Vi var tilfredse med at se en klar rød tråd gennem alle tre hold. De viste den måde, vi gerne vil spille fodbold på.

– I den alder er det udvikling og proces, der er det vigtige, og det viste drengene i høj grad, at de kunne holde fokus på, siger Kenneth Rasmussen.