U/12 på podiet tre uger i træk

Kategorier

U/12 på sejrspodiet i Tårnby Cup.

FCN/Farum Boldklubs U/12 drenge er i gang med en masse stævneaktivitet og har stået øverst på podiet ved tre stævner i træk.

For godt 14 dage siden blev det til en sejr i årets Kronborg Cup. De seneste to weekender, har holdet deltaget i JB Cup hos samarbejdsklubben Jægersborg, hvor det blev til guld i U/12 rækken samt sølv i U/13 rækken.

I U/12 rækken om lørdagen havde holdet ellers sine kvaler med at nå videre fra gruppespillet, efter en uafgjort og et nederlag i det to første kampe, men holdet viste sig fra sin bedste side i sidste puljekamp og vandt kampen sikkert. I finalen skulle de unge tigre møde HIK, som man havde tabt 0-1 til i puljespillet. Her var drengene dog skarpe og vandt med 7-0 efter en fremragende kamp over hele linjen.

I U/13 rækken om søndagen leverede drengene fra Farum en fremragende turnering, mod de ældre drenge. Holdet spillede sig sikkert til semifinalen, hvor man skulle møde klubkammeraterne fra Farum. U/12 drengene havde ikke tidligere lykkedes med at slå dette dygtige Farum U13 hold, men i dette opgør lykkedes det at vinde 1-0.

Finalen var mod Jægersborg, som har et rigtig godt hold, men de unge tigre kom foran 3-0, og var tættere på yderligere scoringer, men desværre stoppede drengene med at spille og endte med at tabe med 4-5, på et mål i overtiden. Et ærgerligt og unødvendigt nederlag for de unge tigre, men meget flot at ende med en 2.plads i en aldersklasse over, selvom det burde været blevet til en 1. plads, som turneringen udviklede sig.

I den netop overståede weekend, deltog holdet i endnu et stævne, denne gang AB Tårnby Cup.

FCN/Farum Boldklub U/12  lagde ud med en stor sejr over HIK, hvorefter det blev til 1-0 over GVI og endnu en stor sejr over Rosenhøj, der ellers havde en bedre målscore inden opgøret, efter to storsejre i de to første opgør.

Herefter skulle Farum-drengene ud i et finalespil mod Malmø FF samt værterne fra AB Tårnby. Den første kamp vandt holdet over Malmø med 7-1. Da Malmø spillede uafgjort i deres anden finalekamp, så lå det til endnu en stævnesejr til U/12 drengene, hvis de kunne gøre arbejdet færdigt i sidste kamp. Dette lykkedes, da holdet vandt 4-0 over AB Tårnby, der dog arbejdede flot og ydede fin modstand i dele af opgøret. Dermed kunne drengene løfte en pokal for tredje weekend i træk.

Sportslig koordinator René Klok udtaler:

– Alt i alt tre gode og lærerige weekender, hvor der har været tid til at udvikle på spillet og i holdets forberedelse til kampene samt at dyrke de sociale relationer. Det har der ligget en stor læring i, og drengene har været modtagelige, så det har været rigtig fint.