Tranberg: Håber jeg får chancen igen

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

19-årige Viktor Tranberg fik en fin debut mod AaB, inden han måtte lade sig udskifte efter godt en times spil

Andreas Maxsø og Pascal Gregor er med OL-landsholdet i Brasilien, hvor de i nat begge var med til at besejre Sydafrika med 1-0. Det betyder også, at danmark stadig har chancen for at gå videre i OL-turneringen, og at FC Nordsjælland måske må undvære de to forsvarsspillere i flere kampe.

Det giver chancen til klubbens unge talenter i Superligaen, og i aftes løb 19-årige Viktor Tranberg ind i Right to Dream Park til debut i centerforsvaret ved siden af sin tidligere makker fra U/19 mandskabet Andreas Skovgaard. Viktor Tranberg fandt glimrende ind i samarbejdet med resten af forsvaret, men pludselig efter godt en times spil blev han ramt af alvorlig krampe i læggen. Den ville ikke forsvinde igen, og Viktor Tranberg fik således kun 62 minutter på banen i sin debut:

– Jeg har være med i en del reserveholdskampe og træningskampe, men det var helt anderledes fedt at gå på banen til en Superligakamp. Det er jo det, man træner for hele tiden. Det er dejligt at prøve kræfter med det højeste niveau, selv om kampens resultat overskygger oplevelsen lidt.

–  Det var et ærgerligt resultat, når vi var så tæt på point. Jeg synes, vi var godt organiseret og arbejdede hårdt for det. Jeg håber selvfølgelig også, jeg fik vist mig frem på en måde, så jeg kan få chancen igen. Jeg vil rigtig gerne have flere minutter i Superligaen og glæder mig til at fortsætte arbejdet på træningsbanen.

– Jeg har aldrig før prøvet at få krampe på den måde, hvor læggen låste fuldstændigt, men det må skyldes det højere tempo i Superligaen, som man lige skal vænne sig til. I dag føles læggen helt okay igen, og jeg har været ude at træne, siger Viktor Tranberg, der blev afløst af endnu en ung debutant, nemlig Abdul Mumin, der blev 18 år i juni.