Ritter og FCN ophæver samarbejdet

Kategorier

Johannes Ritter og FCN ophæver samarbejdet.

Foto: Getty Images

Johannes Ritter og FC Nordsjælland er blevet enige om at ophæve kontrakten, således at Ritter kan komme ud og afsøge nye muligheder, da vejen til spilletid er lang for 21-årige Ritter i FCN.

Sportschef Carsten V. Jensen fortæller:

– Johannes har kæmpet hårdt for sagen og har altid arbejdet ydmygt og hårdt for tingene. Men han har også et ønske om mere spilletid, og den mulighed skal han have lov til at tage ud og opsøge andre steder. Vi ønsker Ritter alt det bedste i fremtiden, siger CV.

Ritter kom til FCN/Farum BK fra Helsingør som U/14-spiller og har altså spillet i klubben i meget af sin ungdom. Johannes Ritter fik sin debut for FCN i foråret mod OB, og har optrådt i to Alka Superliga-kampe.

– Jeg har været glad for min tid i FCN. Det er vemodigt at sige farvel til en klub, som har hjulpet mig så meget og været med til at udvikle mig, som spiller og menneske. Jeg vil komme til at savne holdkammeraterne, som jeg er vokset op sammen med, og som alle er blevet mine venner. Men det er også tid til at få sat skub i karrieren, da jeg føler jeg har kæmpet for sagen her, og der må man også bare acceptere, at det ikke kan lykkes. Nu ser jeg frem til et nyt kapitel, fortæller Ritter.

FC Nordsjælland takker Johannes Ritter for det hårde og loyale arbejde igennem mange år, og ønsker Ritter alt det bedste i fremtiden. Ritter vil altid være velkommen i FCN.