Rámon solgt til SønderjyskE

Kategorier

Ramón Rodrígues forsætter i SønderjyskE.

Foto: Boesenfoto.dk

Den brasilianske forsvarer forsætter karrieren i SønderjyskE, som har købt Rámon Rodrígues.

Sportschef Carsten V. Jensen siger følgende om salget af Rodrígues:

– SønderjyskE har gennem længere tid vist interesse for Rámon og med tilgangen af Karlo Bartolec føler vi os, så godt besat på højreback positionen, at det giver god mening for alle parter, at Rámon fortsætter karrieren i det Sønderjyske. Rámon er en spiller med en god personlighed og et stort hjerte, og han har altid givet alt og kæmpet hårdt for FCN. Det skal han have en stor tak for, og vi ønsker ham naturligvis alt det bedste fremover, fortæller CV

Rámon Rodrígues skiftede sidste sommer til FCN fra slovakiske Trencin. Det blev til 30 kampe i FCN-trøjen.