Petry på træningsbanen og humøret stiger

Kategorier

Lasse Petry er tilbage i truppen efter næsten et års skadespause.

Lasse Petrys genoptræning går helt efter planen, og han er topmotiveret med et mål om at blive spilleklar i oktober

Alvorlige skader har spoleret meget for 23-årige Lasse Petry i de seneste par sæsoner, og lige nu er han igen i gang med en længere genoptræning efter en skade i starten af maj og efterfølgende meniskoperation. Han har prøvet turen før og er ved godt mod. Især nu, hvor han igen er kommet ud på træninsbanen:

– Jeg er lige begyndt også at have lidt bold med i træningen, og så stiger humøret 20%. Jeg kan løbetræne og lave teknisk træning samt en masse pulstræning, for at få konditionen op igen. Fysserne er gode til at dosere min træning, så jeg ikke pludselig overbelaster, og jeg har selv et mål om at være i spil til kampe igen midt i oktober.

– Det er måske lidt for optimistisk, men min genoptræning følger den plan, der blev lagt, og min motivation er helt i top. Jeg glæder mig vildt til at være tilbage og kampklar igen. Og jeg satser helt sikkert på at spille med i sidste del af efterårssæsonen, lyder det fra Lasse Petry, der kender turen. Det er anden gang han er igennem en lang genoptræningsfase.