Mouritsen forsætter i FC Roskilde

Kategorier

Nicklas Mouritsen fortsætter karrieren i FC Roskilde

Forsvarsspilleren får ophævet sin kontrakt og skriver under på en 2-årig aftale med 1.divisionsklubben FC Roskilde.

Sportschef Carsten V. Jensen siger:

– Nicklas har på alle måder været en fantastisk repræsentant for FCN igennem sin tid i klubben og det er med blødende hjerte, at vi nu siger farvel til Mou. Han har altid været holdets og klubbens mand og er gået forrest både på og uden for banen. Vi er sikre på, at Mouritsen vil forsætte den stil i Roskilde, og vi er stolte over at kunne sende en stærk FCN-ambassadør videre i systemet. Han har nu brug for at komme ud og spille mere og fortsætte sin udvikling som spiller, og vi er sikre på, at vi i fremtiden kommer til at se mere til Nicklas, for han er lavet af det rigtige stof, siger CV.

21-årige Mouritsen har været i FCN de seneste 5 år. Han startede som U/19-spiller, hvor han kom fra B93.

– Jeg er glad for min tid i klubben, hvor jeg virkelig har lært meget og haft en utrolig god tid. Det har været yderst lærerigt, hvor jeg er vokset som menneske og har forstået, at man skal tage ansvar for tingene. FCN er en klub, som har en stor plads i mit hjerte og jeg kommer virkelig til at savne folk i klubben. Gutterne i omklædningsrummet, trænerne, holdledere og kollegaerne i administration. Alle har været villige til at hjælpe hver dag, og det gør bare, at man gerne vil give tilbage til klubben. Jeg kommer til at følge klubben tæt fremover.

– Det har ikke været et nemt at skulle træffe beslutningen. Jeg er dog også nået dertil, hvor spilletid er vigtigt, og derfor er det her det rigtige skridt for mig nu. Jeg glæder mig til at komme ud og kæmpe i en ny klub, som kan bruge mine kvaliteter. Man har brug for nye udfordringer, og det her, tror jeg på, vil være godt for mig. Jeg håber på at kunne hjælpe Roskilde til mange sejre, fortæller Nicklas Mouritsen.

FC Nordsjælland ønsker Mouritsen held og lykke i fremtiden.