Maxsø: Vi glæder os til Brasilien

Kategorier

Her er Maxsø og Gregor sammen med Marcondes og Ingvartsen.

Andreas Maxsø og Pascal Gregor befinder sig lige nu i Brasilien, hvor de er med det danske OL landshold, og i nat kl.3.00 (dansk tid) venter et opgør mod værterne fra Brasilien.

Indtil nu har det været en ganske unik oplevelse for Maxsø og Gregor.

– Det har været super fedt indtil videre, fine faciliteter, dejligt vejr, rigtig meget sikkerhed, men også en del rejseri, som gør at man lige skal omstille sig på tingene. Hele truppen var først samlet 30 timer før kickoff til den første kampe, og med kampe fra en Superliga-runde og en rejse på næste 24 timer, kunne man godt mærke det på kroppen til første kamp, fortæller Maxsø.

OL landsholdet valgte at sætte kursen mod Rio for at deltage i åbningsceremonien, og det er en oplevelse som vil stå printet i hukommelse hos spillerne for evigt, er Andreas Maxsø sikker på.

– Det var helt vildt fedt at være med til, en fantastisk oplevelse. Jeg er virkelig glad for vi fik den mulighed, vi er jo ikke helt en del af OL landsbyen, fordi vi har spillet vores kampe i Brasilia, men det her gav os en mulighed for at mærke den stemning, som er omkring et OL. Det var sjovt. At vi så tog tilbage og lige nappede en sejr over Sydafrika gjorde bare tingene endnu federe.

– Nu glæder vi os til kampen mod Brasilien, som virkelig bliver endnu en stor oplevelse. De er top presset og skal vinde kampen, og de forventer et fyldt stadion. Den kamp kan man godt gå og glæde sig lidt ekstra til, slutter Maxsø.

Kampen mod Brasilien bliver sendt på DR1 kl.03.00 i nat, dansk tid.