Kurland: Fantastisk at se spillernes udvikling

Kategorier

U/17 træner Kasper Kurland kunne glæde sig over endnu en god præstation af holdet.

Foto: Boesenfoto.dk

– Vi har haft en fin optakt og glæder os til at komme i gang med sæsonen, siger FC Nordsjællands U/17-træner Kasper Kurland.

Både FC Nordsjællands U/19 og U/17 Ligamandskaber har sæsonpremiere hjemme i Right to Dream Park mod Esbjerg på lørdag henholdsvis kl. 13.00 og 15.15. Begge hold fik sølvmedaljer i den seneste sæson, så der er noget at leve op til.

U/17 træner Kasper Kurland fokuserer dog mest på udvikling:

– I U/17 drejer det sig primært om at udvikle spillere og gøre dem klar til U/19 og Superligaen, og det er da fantastisk at se, at spillere som kun for et år siden var med her på U/17 nu allerede har fået debut i Superligaen. Vi skal fortsætte med at udvikle spillere på den måde.

– Jeg synes, vi har haft en fin optakt til sæsonen, hvor der er blevet trænet godt. Vi har forberedt os på mange fronter og med indarbejdning af Character Development. Fire af vores spillere har været afsted med Right to Dream til stævne i Nordirland, og to mand har været afsted med det danske U/17 landshold, siger Kasper Kurland.

I træningskampene har U/17 vundet 6-1 over et hold fra USA, der har været på træningslejr i Right to Dream Park, besejret HIK U/18 6-0 og slået Rosenborg U/17 4-1.

10 af spillerne (årgang 99) fra forårets trup er nu rykket op i U/19 truppen, og U/17 truppen består nu af 15 spillere årgang 2000 og 13 nyoprykkede årgang 2001 spillere.

– Vi glæder os til at komme i gang med turneringen, og vi håber selvfølgelig på at komme godt i gang mod Esbjerg på lørdag. Især med stor tydelighed i spillet, siger Kasper Kurland.

Se kampprogrammet for FCN U/17 HER

Se FC Nordsjællands U/17 trup HER