Alle kampene i september nu også fastsat

Kategorier

Andreas Skovgaard i hovedstødsduel mod Bassogog fra AaB. Nu er kampene frem til oktober også fastlagt.

Foto: Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland spiller hjemme mod SønderjyskE søndag 18. sept. kl. 12.00, og søndagen efter kommer Esbjerg på besøg til aftenkamp kl. 20.00

Du kan godt allerede nu krydse af i kalenderen for dine besøg i Right to Dream Park helt frem til oktober, for TV-selskaberne har netop fastsat de endelige kamptidspunkter for de fire spillerunder i september. I forvejen kendte vi tidspunktet for næste kamp i Right to Dream Park mod Randers fredag 19. august kl. 18.00.

Nu er de næste to hjemmekampe altså også på plads på to søndage i træk, 18. og 25. september mod henholdsvis SønderjyskE og Esbjerg. Kampen i Right to Dream Park mod SønderjyskE spilles allerede kl. 12.00, mens mødet med Esbjerg bliver en aftenforestilling kl. 20.00. Det er spillerunderne 9 og 11.

De to udekampe i september, spillerunderne 8 og 10, er også fastsat, og her spiller FCN på hverdage således:

AGF-FCN mandag 12. september kl. 19.00
Horsens-FCN onsdag 21. september kl. 20.00

Lige her og nu gælder det dog runde 5 på udebane mod OB på søndag kl. 16.00. Tag en tur til Odense og støt tigrene i kampen om vigtige point. FC Nordsjælland har arrangeret tur for sæsonkortholdere til den kamp. Læs om turen HER

Se hele kampprogrammet for FC Nordsjælland HER