Hør Krogh og Otto Addo om et liv i fodbold

Kategorier

Fra 2004 til 2008 spillede Søren Krogh 54 kampe med tigeren på brystet.

FC Nordsjællands sæsonkortholdere inviteres på onsdag til at møde Superligaholdets to assistenttrænere, Søren Krogh og Otto Addo, der vil fortælle om deres egne karrierer og målet med arbejdet i FCN

Både Søren Krogh og Otto Addo har flotte karrierer som aktive fodboldspillere på topplan, og onsdag 17. august kl. 19.00 får FC Nordsjællands mange sæsonkortholdere lejlighed til at møde dem i Tiger Lounge i Right to Dream Park, hvor de begge vil komme med et spændende indlæg om mange år i topfodbold både som aktiv og nu som trænere i FCN.

Otto Addo har tidligere spillet godt 300 Bundesliga-kampe for bl.a. Emre Mors nye klub, Borussia Dortmund, Uffe Bechs klub, Hannover 96, samt Hjulmands tidligere arbejdsgiver, Mainz 05. Otto har desuden repræsenteret det ghanesiske landshold 15 gange, heriblandt under VM i 2006.

Søren Krogh er den anden af de to assistenter, som deltager ved oplægget. Søren er, foruden en tidligere topspiller i dansk fodbold, for bl.a. Brøndby IF og FC Nordsjælland, et produkt af FC Nordsjællands egen trænerudvikling, hvor Søren tidligere har været assistent for U/19-holdet.

Oplægget kommer til at omhandle en præsentation af Otto, og hans egen karriere som professionel i den tyske Bundesliga. Samt hvordan de to profiler skal være med til at præge og guide spillerne qua deres egne erfaringer og oplevelser som spillere på højeste niveau.

Der vil således være mulighed for at komme og høre et spændende oplæg, fra et par tidligere topspillere, som vil fortælle om livet som professionel, samt hvad det kræver af de unge spillere, som drømmer om at kunne begå sig i international fodbold. Derudover vil de komme ind på deres egne roller i klubben, og hvordan de bidrager til at klæde vores unge drenge bedst muligt på til de mange udfordringer, de kan komme til at stå over for i løbet af deres karriere.

Oplægget vil foregå på engelsk, og det koster ikke noget at deltage i dette arrangement, men det kræver en tilmelding.

Tilmelding sker på mail til Jonas Skouborg, på mail jos@fcn.dk og du kan stadig nu at tilmelde dig.

FC Nordsjælland håber at se en masse sæsonkortholdere til den spændende aften.

Sæsonkortholderne får gennem hele sæsonen en række fordelagtige tilbud, og på søndag er der arrangeret udebanetur for sæsonkortholdere til kampen mod OB i Odense kl. 16. Læs HER

Til næste hjemmekamp mod Randers fredag 19. august kl. 18 er der et godt madtilbud til sæsonkortholdere. Se HER