Hjulmand: Pokalfodbold har altid en speciel atmosfære

Kategorier

Efter to år med hurtige pokalexit er FCN stærkt opsat på at gøre det godt i DBU Pokalen i aften kl. 17.30 mod Tårnby FF fra Københavnsserien på Ugandavej på Amager.

Det er første kamp for FCN i dette års pokalturnering, og cheftræner Kasper Hjulmand har meget fokus på opgaven:

– Nu er vi røget tidligt ud af pokalturneringen to år i træk, og det må ikke ske igen. Vi vil videre, og vi tager kampen mod Tårnby FF meget seriøst.

– Det handler for os om at levere en god præstation. Intet andet er respektabelt. Pokalfodbold har altid en speciel atmosfære, og vi glæder os til kampen, siger Kasper Hjulmand.

Har du ikke mulighed for at støtte tigrene på stadion, kan du følge kampen på dbu.dk, hvor den livestreames.HER

Vidste du at…

.…Tårnby FF står for Tårnby Fodbold Forening, og klubben spiller i Københavnsserien, hvor Tårnby FF har vundet to kampe og spillet en enkelt uafgjort i den nye sæson. Spillestedet er Vestamager Idrætsanlæg, som dog nu er omdøbt til Blochs Biler Arena, og adressen er Ugandavej 105, 2770 Kastrup.

…Tårnby FF har den tidligere FCN-topscorer Martin Bernburg som spillende træner. Martin Bernburg spillede i perioden fra januar 2007 til sommer 2009 i alt 79 kampe for FCN og scorede 43 mål. Dermed er han fortsat historiens mest scorende FCN-spiller.

…pokalkampen får Superliga-dommer, idet det er Michael Johansen, der passer fløjten.

…det er 2. runde i årets landsdækkende DBU Pokalen, som Tårnby FF kvalificerede sig til ved at slå Fremad Valby på hjemmebane med 3-2 i 1. runde. FCN træder først ind i DBU Pokalen her i 2. runde.

…FCN til kampen må se bort fra en stribe spillere, der er afsted i landsholdstjeneste. Det er Andreas Maxsø, Pascal Gregor og Marcus Ingvartsen, der alle er med Danmarks U/1 landshold, mens Stanislav Lobotka, Alex Runarsson og Karlo Bartolec alle er med U/21 landsholdene for henholdsvis Slovakiet, Island og Kroatien.