Hjulmand: Vi vil ryste posen

Kategorier

Efter to tunge nederlag mod FC Midtjylland og FC København forventer cheftræner Kasper Hjulmand ændringer i truppen forud for de kommende kampe. Første opgør er på søndag mod AaB hjemme i Right to Dream Park.

– Vi skal tage os sammen, vi har skærpet tingene omkring træningerne, og vi vil ryste posen til søndagens kamp mod AaB. Jeg kommer til at kigge meget på hvem der er villige til at forberede sig maksimalt frem mod de næste par kampe, det bliver dem der vil sprøjte blod for klubben. Der skal virkelig kriges på træningsbanen og i kampene.

– Vores kultur i klubben kræver at vi skal arbejde stinkende hårdt, og hvis vi ikke gør det, så får vi svært ved at vinde fodboldkampe. Vi skal stå tæt sammen, og vi skal ville arbejde for hinanden, for når vi gør det, så får vi også spillet til at hænge sammen, fortæller cheftræneren.

Du kan købe din billet til søndagens kamp HER.