Gregor: Vi kommer hjem med helt ny energi

Kategorier

Pascal Gregor: OL var en kæmpe oplevelse, og jeg er så glad for, at jeg fik muligheden.

For både Pascal Gregor og Andreas Maxsø har OL været en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse. De har fortsat OL-lys i øjnene og er retur med et kæmpe boost til kampene i Superligaen.

– Jeg er så glad for, at jeg fik muligheden for at være med til OL. Det har været en kæmpe oplevelse. Vi kommer hjem med helt ny energi, og nu er vi opsatte på at gå ud og vinde kampe for FCN.

Sådan lyder det fra Pascal Gregor på første træningsdag tilbage i Right to Dream Park efter hjemkomsten fra Brasilien, mens OL fortsat lyser ud af øjnene på ham.

– Det var det hele ved OL, der gjorde indtryk. Alle folkene omkring det, og alle gik så vildt op i det. Og med 65.000 tilskuere til kampen mod Brasilien var det noget helt andet, end vi er vant til. Det er fede oplevelser. Der er ikke noget at sige til, at Neymar er én af verdens bedste. Han var godt nok god.

– Vi boede i Brasilia og Salvador men havde et par dage i OL-byen, og åbningsceremonien var en fed oplevelse. Det var også fantastisk at være i OL-byen, hvor man går sammen med så mange atleter fra andre sportsgrene. Vi var samlet i en helt stor danskerafdeling og spiste sammen ved en kæmpe buffét. Det var slet ikke, som når man normalt er indkvarteret på hotel til en fodboldkamp, siger Pascal Gregor.

Andreas Maxsø har slet ikke fordøjet alle oplevelserne endnu:

– Vi er hjemme, men jeg skal lige sunde mig lidt, for det var så fucking fedt. Og det var det hele. Skal jeg nævne højdepunkter var det turen til OL-byen til åbningsceremonien og Brasiliens-kampen, som er det største, jeg har oplevet som fodboldspiller, selv om vi fik bank.

– Det var helt vanvittigt mod Brasilien med et fuldt stadion og mod Neymar. Den kamp og åbningsceremonien vil jeg aldrig glemme. Og jeg er også stolt af, at vi nåede kvartfinalen mod Nigeria. Det var en flot præstation med det hold, vi kunne samle og uden forberedelsestid. Jeg er rigtig glad for, at jeg har fået lov at opleve et OL, siger Andreas Maxsø.

Nu er Maxsø og Gregor tilbage på træningsbanen i Right to Dream Park og klar til at lade al OL-energien komme FCN til gode, når Randers fredag kl. 18.00 kommer på besøg. Har du ikke allerede billet til den vigtige Superligakamp, kan du købe den HER og efter kampen møde FC Nordsjællands to OL-deltagere i autografzonen.