Følg Maxsø og Gregor ved OL i aften

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

Danmarks OL-landshold spiller sin første gruppekamp mod Irak i aften kl. 18.00, og TV2 sender kampen direkte.

Selv om OL ikke åbnes officielt før i morgen fredag, har fodboldspillerne allerede tyvstartet OL-turneringen, og i aften klokken 18 går det løs for Danmark med den første gruppekamp mod Irak, og lige bagefter spiller de to øvrige hold i gruppen, Brasilien og Sydafrika, mod hinanden.

TV2 følger den olympiske fodboldturnering tæt, og det bliver således også muligt at følge FCN-spillerne Andreas Maxsø og Pascal Gregor, der begge har gode muligheder for at være i aktion fra kampstart. Den tidligere FCN-spiller Mathias Hebo, der her i vinters rykkede videre til Fredericia, er efterudtaget som sidste mand til OL-truppen, men han komme næppe i kamp lige med det samme.

FC Nordsjælland må undvære Andreas Maxsø og Pascal Gregor i søndagens hjemmekamp kl. 13.00  i Alka Superligaen mod AaB, der også har to mand med til OL, nemlig Jakob Blåbjerg og Frederik Børsting..

Danmarks næste kamp spilles søndag ved midnat dansk tid mod Sydafrika. Sidste gruppekamp spilles mod værtsnationen Brasilien med verdensstjernen Neymar på holdet natten til torsdag i næste uge.

Hvis det lykkes Danmark at gå videre fra gruppen, skal OL-landsholdet spille igen 13. august, men bliver Danmark slået ud i gruppespillet, vil Andreas Maxsø og Pascal Gregor kunne være tilbage og deltage i FC Nordsjællands næste kamp ude mod OB søndag 14. august.