FCN vandt sikkert over Lyngby

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland og Lyngby Boldklub tog mandag fat på reserveholdsligaen, og det gav FCN-holdet en sikker sejr på 3-0, som med mere skarphed kunne have været langt større.

FC Nordsjælland havde nyeste erhvervelse Indy Groothuizen i målet, og den hollandske keeper fik et par gange vist potentialet hvor han fik reddet friløbere fra Lyngby holdet.

1-0 målet kom efter 10 minutter, da Jonathan Amon blev sendt i dybden, og her ventede han lige kort på Benjamin Lund, som blev spillet fri i feltet og på første berøringen sparkede han den i nettet bag Lyngbys Andreas Larsen i målet.

Souheib Dhafloui kunne have gjort det til 2-0 efter den halve time, da Martin Frese serverede et indlæg lige i panden på ham, men han headede bolden forbi. I modsatte ende havde Groothuizen taget sig af de Lyngby muligheder som opstod, og det betød 1-0 ved pausen.

Til 2.halvleg kom Victor Nelson på banen i stedet for Divine Naah og de to prøvespillere Taher Mahmoud og Tobias Kainz byttede med henholdsvis Jonathan Amon og Dominic Oduro.

Kort inde i 2.halvleg blev Godsway Donyoh sendt op igennem midten, og fra kanten af feltet sparkede han den flot ind bag Lyngbys målmand til 2-0.

Resten af kampen bød på flere store chancer til Donyoh og Dhaflaoui, men det var først i 88 minut at Taher Mahmoud scorede til slutresultatet 3-0 på oplæg fra Godsway Donyoh. Mahmoud er på prøve med U/19-holdet.

Facts: FCN-LBK 1-0, Benjamin Lund 10min. 2-0, Godsway Donyoh 48 min. 3-0, Taher Mahmoud 88min.

Opstilling:
Indy Groothuizen
Benjamin Lund
Nicklas Mouritsen (anfører)
Abdul Mumin (Magnus Wørts, 61min)
Dominic Oduro (Tobias Kainz, 46min)
Collins Tanor
Divine Naah (Victor Nelson, 46min)
Souheib Dhaflaoui
Martin Frese (Jakob Johansson, 61min)
Jonathan Amon (Taher Mamoud, 46min)
Godsway Donyoh