FCN rigt repræsenteret ved Kronborg Cup

Kategorier

Emiliano Marcondes er med ved åbningen af Kronborg Cup i aften sammen med Mads"Mini" Pedersen og Lasse Petry samt maskotten Timbe.

Foto: Rie Neuchs

Både ved åbningen af det store ungdomsstævne i Helsingør i aften og på spillestederne de kommende dage vil FC Nordsjælland komme på besøg med maskotten Timba og en række Superligaspillere

Kronborg Cup i denne weekend er et af Danmarks største ungdomsstævner med op mod 600 hold i aktion og næsten en fjerdedel af de deltagende hold kommer fra FC Nordsjællands mange samarbejdsklubber.

FC Nordsjælland er naturligvis også meget synlig i stævnebilledet. Ved den officielle åbning i aften på Kulturhavnen i Helsingør stiller FCN med maskotten Timba samt Superligaspillerne Mads “Mini” Pedersen, Lasse Petry og Emiliano Marcondes.

Lørdag gæster FC Nordsjælland en række af spillestederne med en række spillere til autografskrivning og fotografering sammen med alle de unge spillere. Peter Vindahl Jensen, Collins Tanor og Godsway Donyoh starter i Helsingør og fortsætter derfra til Kvistgaard.

Mads “Mini” Pedersen, Joshua John og Mohammed Fellah starter lørdag i Borsholm og fortsætter videre til Hornbæk, mens tigermaskotten Timba besøger Espergærde.

Udover besøgene hos Kronborg Cup gæster FCN også mikrofodboldskolen i Allerød lørdag med Souheib Dhaflaoui og Mathias Jensen.