FCN møder Tårnby FF i pokalturneringen

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland træder ind i 2. runde af DBU Pokalen, og dagens lodtrækning gav Tårnby FF fra Københavnsserien som modstander.

Kampen er programsat til at blive spillet tirsdag 30. august kl. 17.30, og det er naturligvis Tårnby FF, der som lavest rangerende har hjemmebane. Tårnby FF besejrede Fremad Valby 3-2 i 1. runde af DBU Pokalen.

FC Nordsjællands træner Kasper Hjulmand siger:

– Vi vil selvfølgelig gerne prøve at nå Parken igen og tager pokalturneringen meget seriøst. Vi skal ikke spille internationale kampe ved siden af Superligaen, så vi spiller også pokalkampene med topprioritet.

I Tårnbys spillerstab er der et meget kendt FCN-ansigt, nemlig Martin Bernburg, der er den mest scorende spiller nogensinde i FCN-historien. Martin Bernburg lavede 43 mål for FCN i sine 79 kampe fra 2007 til sommeren 2009.

Se hele lodtrækningsresultatet HER