FCN låner hollandsk målmand

Kategorier

Indy Groothuizen trækker i trøjen nummer 21.

Foto: fcn.dk

Indy Groothuizen kommer på lån for resten af sæsonen fra Ajax, hvor han har fået sin fodboldopdragelse. FCN har været på udkig efter en ny målmand, og efter salget af David Jensen og med en længerevarende skade til Peter Vindahl er antallet af kampdygtige målmænd i truppen nede på en enkelt i form af Alex Runarsson.

Sportschef Carsten V. Jensen fortæller:

– Vi har været på udkig efter en målmand i længere tid, og den nuværende situation har selvfølgelig forstærket det. Derfor har vi valgt at låne Indy hos Ajax. Han er en ung målmand, som har et stort potentiale med flere hollandske ungdomslandskampe på CV’et. Han har en god statur, og er uddannet i en god skole og vil med det samme kunne gå ind og konkurrere og presse Alex, fortæller Carsten V. Jensen.

Indy Groothuizen træner for første gang med sine nye holdkammerater lørdag formiddag, og den hollandske målmand glæder sig til at lære truppen at kende.

– Jeg er glad for den mulighed, som FCN har givet mig. Jeg ser frem til at kunne kæmpe om pladsen i målet. Jeg stod ikke forrest i køen i Ajax, og derfor er dette en god mulighed for, at kunne udvikle mig yderligere ved at prøve noget nyt.

– Jeg er vokset op med måden, som Ajax spiller på, og derfor tror jeg også, at jeg kan passe godt ind her på et ungt hold, som gerne vil have bolden også. Jeg glæder mig til, at møde mine nye holdkammerater, og hjælpe klubben, fortæller Indy.

Den 20-årig målmand trækker i trøje nummer 21, og vil allerede til weekendens kamp mod AaB være med i truppen.

Facts om Indy Groothuizen
Født: 22.07.1996
Nationalitet: Holland, Alkmaar
Position: Målmand
Højde: 1.90m
Tidl. klubber: AFC ’34 og Ajax