FCN køber kantspiller

Kategorier

Ernest Asante kommer til at spille med trøje nummer 12.

Foto: fcn.dk

Ernest Asante skifter fra norske Stabæk og til FC Nordsjælland. Den 27-årige offensive spiller scorede i sidste sæson 10 mål i Tippeligaen, og står i denne sæson noteret for 2 mål og 5 assist for Stabæk.

Asante er købt fri af Stabæk, som i sidste sæson sluttede som nummer 3 i Norge. Ghaneseren har spillet i Norge siden 2011, først i Start og siden marts 2015 har han været i Stabæk, mens hans første møde med Europa var i Beveren i Belgien tilbage i 2009.

Sportschef Carsten V. Jensen fortæller om indkøbet:

– Vi er glade for at kunne tilføre en spiller med de kvaliteter, som Ernest besidder. Han har en enorm fart, og han har i Norge bevist, at han både kan score mål og lave assist. Han bringer et nyt våben til vores offensiv, som vi glæder os til at råde over.

Asante har fået sin fodboldopdragelse på Feyenoords akademi i Ghana, hvorefter han altså i 2009 tog turen til Europa.

– Jeg er meget glad for at komme her, det er en klub som virkelig har ønsket at få mig til. Det viser, at de tror på mig, og den tillid ønsker jeg, at betale tilbage ved at spille godt og hjælpe holdet, fortæller Asante.

Ernest Asante træner allerede torsdag kl.12.00 med sine nye holdkammerater og vil spille med trøjenummer 12.

Facts på Ernest Asante:
Født: 06.11.1988
Nationalitet: Ghana
Højde: 1,70m
Position: Kantspiller/angriber
Tidl. klubber: Feyenoord akademi, Beveren, Start og Stabæk