Stadig pladser tilbage på udebaneturen til OB

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

Alle FC Nordsjællands sæsonkortholdere får en gratis tur til Odense søndag 14. august for at støtte FCN i kampen mod OB.

Ved salget af sæsonkort medfølger hver sæson et tilbud om en gratis udebanetur, og den får de mange, der har købt sæsonkort, allerede tilbudt her midt i august, når FCN i 5. spillerunde møder OB.

Der er afgang med bussen til Odense søndag 14. august kl. 13.00 fra FCN shoppen. Kampen fløjtes i gang kl. 16.00, og der er forventet hjemkomst ca. kl. 20.30, helst med tre point i bagagen.

Tilmelding til årets udebanetur sker ved at sende en mail til info@fcn.dk og skrive “udebanetur i emnefeltet samt navn og sæsonkort nr. i mailen. Det er også muligt for sæsonkortholderne at få venner eller familie med på turen mod en ekstra betaling på 150 kr. pr. person, som dækker både bustur og indgangsbillet i Odense.

Det plejer at være nogle rigtig hyggelige ture, og FCN-spillerne glæder sig til støtten i den svære kamp. Sidste frist for tilmelding er onsdag 10. august.

Eksisterende sæsonkortholder
Er du allerede sæsonkortholder i FC Nordsjælland, og ønsker du at købe sæsonkort til næste sæson, så kan du forny dit kort lige her.

Ny sæsonkortholder
Har du ikke tidligere haft sæsonkort i FC Nordsjælland, men ønsker at købe et sæsonkort til disse fordelagtige priser, så kan du købe dit sæsonkort til sæsonen 2016/17, lige her.