FCN køber kroatisk U/21-landsholdsspiller

Kategorier

Karlo Bartolec trækker i trøje nummer 2.

Foto: fcn.dk

Karlo Bartolec skifter med omgående virkning til FC Nordsjælland, og den 21-årige højreback trækker i trøje nummer 2. Kroaten kommer til fra Lokomotiv Zagreb, som i sidste sæson sluttede som nummer 4 i den bedste kroatiske række.

Sportschef Carsten V. Jensen fortæller:

– Vi har haft et ønske om at styrke konkurrencen på højre back positionen, og med købet af Karlo får vi en ung spiller, som allerede tidligt har fået erfaring fra at spille på et højt niveau. Vi har kigget lang tid på Karlo, men da Lokomotiv Zagreb har været med i kvalifikationen til Europa League har vi også måtte væbne os med tålmodighed, og derfor er vi også glade for at det nu er faldet på plads, siger CV

Bartolec har fået sin fodboldmæssige opdragelse i Dinamo Zagreb, men har altså spillet i Lokomotiv Zagreb siden 2014, hvor han har fået 61 kampe og i de sidste to sæsoner har været fast mand på holdet.

– Jeg glæder mig til denne nye mulighed. Jeg har hørt meget positivt om FC Nordsjælland, og jeg har haft flere gode snakke med cheftræneren og sportschefen. Alle har taget godt imod mig. Det er måske ikke en klub med et stort navn, men det er en klub med en stor vision, som jeg er stolt over, at være med til at skulle udvikle, fortæller Bartolec.

Der går lidt tid før Karlo Bartolec får mulighed for at træne med sine nye holdkammerater, da han sætter kursen med det kroatiske U/21-landshold, som skal op imod Sverige og Georgien i EM kvalifikationen.

Bartolec bliver den tredje kroatiske spiller i FC Nordsjælland, tidligere har Ivan Runje og Mario Ticinovic også spillet for FCN.

Facts om Karlo Bartolec:
Født: 20.04.1995
Nationalitet: Kroatien
Højde: 1,76m
Tidl. klubber: Dinamo Zagreb og Lokomotiv Zagreb
Landskampe: 7 ungdomslandskampe